Stageplaatsen bij het VKC!

Mei 2021

Na de zomer van 2021 zijn er weer vier plaatsen voor derdejaars HBO-stagiaires beschikbaar bij het Vrouw en Kind Centrum van Integratiewerk.

Het Vrouw en Kind Centrum

Bij het Vrouw en Kind Centrum (VKC) is elke vrouw welkom. Jong of oud, met of zonder kinderen, goed of slecht de Nederlandse taal sprekend. Vrouwen zijn samen verantwoordelijk voor het programma én voor elkaar. Vrouwen kunnen meedoen in vrijwilligerswerk of aan een activiteit. Vrouwen leren van en met elkaar. Ze leren hun kwaliteiten kennen en worden sterker door actief deel te nemen aan vrijwilligerswerk of trainingen. Iedere vrouw werkt aan haar eigen leerdoelen. Dat kan zijn: ‘haar netwerk vergroten’, ‘de Nederlandse taal spreken’, maar ook ‘langzaam loslaten van je kind’, ‘omgaan met gezondheidsklachten’ of ‘uitzoeken wat je talenten zijn’. Het VKC is een tijdelijke plek, waar vrouwen met en van elkaar kunnen leren in veiligheid en sterker hun weg in de maatschappij kunnen vervolgen.

Stageplekken studenten pedagogiek: wat ga je doen?

Stageplekken studenten social work: wat ga je doen?

Waar moet je als stagiaire aan voldoen?

Werktijden

Start tussen 8.30 en 8.45 uur en je werkdag eindigt om 17.00 uur. Minimaal 32 uur per week en 24 uur in overleg. Je bent vrij tijdens de schoolvakanties die Integratiewerk aanhoudt.

Begeleiding

Stagevergoeding

De stagevergoeding van Integratiewerk voor deze functie is € 150,00 per maand bij 24 uur en € 200,00 per maand bij 32 uur.

Direct reageren

Neem contact op met Henriëtte Sanders, coördinator Vrouw en Kind Centrum van Integratiewerk: hsanders integratiewerk.nl 033 – 461 95 20.