Nederlands leren

Meedoen in de samenleving begint met het leren van de Nederlandse taal. Als u de taal spreekt, kunt u een gesprek voeren met vrienden, buren en leerkrachten. U kunt de krant lezen en boodschappen doen. Met het beheersen van de taal verbetert u uw kansen op werk of het volgen van een studie. De taalcursussen van Integratiewerk helpen u om uw doel te bereiken.

Leslocatie

Integratiewerk verzorgt taallessen op de locatie:

Amersfoort, Hardwareweg 5

Theorie en praktijk gaan samen

De taalcursussen van Integratiewerk helpen om uw taalniveau te verhogen en bereiden u voor op het inburgeringsexamen of Staatsexamen.

Onze lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. Zij maken gebruik van goed getrainde, vrijwillige taalcoaches. Deze coaches geven extra ondersteuning tijdens en buiten de lessen. Zo krijgt u veel kansen om in theorie en de praktijk de taal te leren. Onze deskundigheid en uw inzet zorgen ervoor dat u snel het gewenste niveau hebt.

Aansluiten bij uw niveau

U wilt de cursus die past bij uw vraag en niveau. Daarom wordt u na aanmelding uitgenodigd voor een gesprek. We bepalen dan uw niveau en bespreken uw wensen en doelen. Daar sluiten we met onze lessen op aan.

Keurmerk Blik op Werk

Keurmerk Blik op Werk InburgerenIntegratiewerk heeft het keurmerk Blik op Werk. Dit keurmerk staat voor een organisatie die cursussen geeft van goede kwaliteit. Om in aanmerking te komen voor een lening van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is het noodzakelijk een cursus te volgen via een organisatie met dit keurmerk.

Kosten

De kosten voor groepslessen zijn € 13,00 per uur, inclusief lesmateriaal.

Er zijn 2 mogelijkheden om te betalen:

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 weken contact met u op.

Graag volledig invullen. Velden met een * zijn verplicht.