Docenten NT2 gezocht

Docenten gezocht (2-6 dagdelen)

Vanwege de hoge instroom van statushouders zoeken wij uitbreiding van het docententeam voor het geven van NT2-taallessen. We zoeken docenten op alle niveaus: alfabetisering, A2 en B1. Je hebt een passie voor het lesgeven en weet op een enthousiaste manier de lesstof over te brengen op jouw cursisten. 

Word je blij van de jongerenroute?

Heb je affiniteit met jongeren en het talent om vertrouwen te winnen en een relatie op te bouwen? In dit intensieve kortdurende voortraject van 20 weken verzorg je NT2-lessen aan jongeren (18-23 jaar) om ze zo te begeleiden naar hun vervolgopleiding Entree voor Anderstaligen. Je werkt nauw samen met de integratiebegeleiders van je cursisten, waarbij je de voortgang en ontwikkeling regelmatig evalueert. Je werkt met een ervaren NT2-docent en stemt het lesprogramma af. Je hebt er geen problemen mee dat er veel belangstelling is voor deze jongerenroute en er dus regelmatig visite is in je lessen. 

Wat bieden wij?

Meer weten?

Inschrijving en aanmelden voor opdrachten

Sinds kort werken wij op deze manier:

Docenten kunnen zich bij ons vrijblijvend inschrijven via zzp integratiewerk.nl

Je ontvangt daarna vanzelf bericht zodra er een opdracht beschikbaar is. Bij interesse kan je je aanmelden voor de betreffende opdracht.