Activiteitenbegeleider praktijklessen Z-route

'Praktijklessen Z-route’

Integratiewerk is op zoek naar vrijwilligers, die eenmalig of een keer per week voor vijf weken lang, laagdrempelig willen bewegen en ontspannen met inburgeraars.

Wat ga je doen

Inburgeraars in de Z(elfredzaamheid)-route volgen in totaal 800 uur taalles op alfabetiseringsniveaus. Voor sommige van onze cursisten is het hoogst haalbare niveau alfa A (het eerste niveau van alfabetiseren). Deze cursisten zijn gebaat bij het in de praktijk leren van de Nederlandse taal op een laagdrempelige manier.
Integratiewerk wil graag experimenteren met een nieuwe en praktische manier van taalverwerving voor deze cursisten en zoekt vrijwilligers die hierbij willen helpen.

Op vijf ochtenden gaan we “praktijklessen” aanbieden voor deze cursisten tijdens de reguliere taalles.
We starten voor de eerste vijf lessen met het thema ‘bewegen & ontspannen’. 

Heb jij kennis en ervaring op het gebied van laagdrempelig bewegen en ontspannen? En vind je het leuk om iets over te brengen op een beeldende en enthousiaste manier? Meld je dan aan voor één of misschien alle vijf de ochtenden. 

Gevraagde kennis en vaardigheden:

Tijdsinvestering:

Twee uur per week of eenmalig op dinsdag- of donderdagochtend.

Wat biedt Integratiewerk:

Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie neem dan contact op met Astrid Ogelo: aogelo integratiewerk.nl 06 - 40 91 80 48 / 033 461 95 20