Online lessen

Taalschool Integratiewerk biedt ook online lessen aan! Tijdens de Corona-crisis kan je toch Nederlands blijven leren met onze livestreamlessen.

Voor deze lessen heb je het volgende nodig:

Groepslessen

In de groepen krijg je les in een virtuele klas of lespakket, met online ondersteuning via Zoom. Een groep bestaat uit maximaal acht personen. Meer informatie kan je opvragen bij je contactpersoon van NVA Integratiewerk.

Individueel programma of persoonlijke coaching

Een individueel programma of persoonlijke coaching is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn € 55,00 per uur. Het tijdstip, de duur en de frequentie worden persoonlijk met jou afgestemd.

Aanmelden

Aanmelden kan via je contactpersoon van NVA Integratiewerk.

Aanmelden voor aankomende cursisten

Als jij nog geen cursist bent bij Taalschool Integratiewerk, dan kunnen wij jou alleen een individueel programma of persoonlijke coaching aanbieden. De kosten hiervoor zijn ook € 55,00 per uur. Het tijdstip, de duur en de frequentie worden persoonlijk met jou afgestemd.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via e-mail info integratiewerk.nl  of telefoon 033 461 95 20.

Ben je wel geïnteresseerd in een cursus, maar niet in de online lessen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en plaatsing op de wachtlijst. Dit kan via e-mail info integratiewerk.nl  of telefoon 033 461 95 20.